Varas repi reitensä rikkomaansa ikkunaan

Kemijärvellä ohikulkija ilmoitti hälytyskeskukseen, että myymälän ikkuna on rikottu. Poliisit tapasivat paikalta ulkopaikkakuntalaisen vuonna 1992 syntyneen miehen, jolla reidessä terävän esineen aiheuttama pistohaava. Hän kertoi kaatuneensa olutpullon päälle lähialueella.

Tutkimuksissa kävi ilmi, että myymälän edustalla oli myös mahdollisen tekijän jättämiä verijälkiä. Reilun tunnin kiistämisen jälkeen mies myönsi potkineensa ikkunan rikki ja siinä yhteydessä loukkasi jalkansa.

Tästä huolimatta mies oli tunkeutunut myymälän sisälle ja haki useamman tölkin olutta. Miehen oman kertomuksensa mukaan hän ehti juoda oluet ennen poliisin saapumista. Hänet vietiin sairaalan kautta poliisin säilöön.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa