Auto putosi raiteille Porissa

Porin rautatieaseman laiturille tänään kello 16.00 aikaan ajanut autoilija yritti tehdä henkilöautollaan U-käännöstä laiturin reunan lähellä. Aurinko kuitenkin häikäisi kuljettajaa, joka ei ehtinyt havaita reunaa kunnolla ja auton oikea etupyörä putosi laiturilta.

Auto oli hiljalleen pudonnut alas raiteille, mutta auton takaosa jäi laiturille. Autossa ei ollut muita matkustajia, eikä kuljettaja loukkaantunut tilanteessa. Myöhemmin raideliikennettä haitannut auto hinattiin pois raiteilta.

Auto putosi raiteille Porissa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun