Autoilijaa huomautettiin, sumutti toista kaasusumuttimella

Espoossa Siltakatu 11:sta sijaitsevassa parkkihallissa eilen klo 14.30 kulkusuuntaa vastaisesti ajanut autoilija sekosi, kun hänelle huomautettiin asiasta. Hän sumutti ilmeisesti kaasusumuttimella toista autoilijaa kasvoihin.

Sumuttaja poistui paikalta ja teon kohteeksi joutunut mies soitti hälytyskeskukseen. Uhri lähti seuraamaan sumuttajaa, jolloin häntä yritettiin uudestaan sumuttaa.Tekijää ei tavoitettu paikan päältä, mutta hänen käyttämänsä auton rekisteritunnus on poliisin tiedossa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa