Bensa saattaa maksaa kohta yli kaksi euroa

Aamulehti kirjoittaa, että suomalaisautoilija saattaa maksaa kohta bensastaan yli kaksi euroa litralta. Näin todennäköisesti tulee käymään, jos Egyptin ja Libyan levottomuudet leviäisivät Saudi-Arabiaan.

Lehden haastattelema Helsingin yliopiston arabian kielen ja islamin tutkimuksen professori Jaakko Hämeen-Anttila kertoo, että hän on ihmeissään siitä, kun maa on pysynyt vakaana.

– Samalla, kun moskeijoissa saarnataan jyrkän linjan fundamentalistista islamia, kuningashuone on hyvin läheisissä väleissä Yhdysvaltain kanssa. Tämä kaksinaamainen tilanne herättää kansalaisten tyytymättömyyttä kuningasta kohtaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa