Fin-TV -palvelu lopettaa ensi kesänä

Ilmaiseksi suomenkielisillä tekstityksillä elokuvia katsottavaksi tarjoava Fin-TV -palvelu ilmoittaa sivuillaan lopettavan toimintansa ensi kesänä. Hyvin suosituksi noussut sivusto lopettaa, koska maassamme on niin paljon kateellisia ihmisiä.

Ylläpidon mukaan he tekevät ”ennemmin parasta palvelua Ruotsiin, koska siellä ihmiset eivät koskaan ole kateellisia meille, tai yritä mitään meitä vastaan, mutta Suomessa on paljon rasistisia ihmisiä, myös idiootteja.”

Tämähän on aivan selvästi se legendaarinen marttyyrivetäytyminen. 😀

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa