Hartwall Jaffan mainos kuukauden paras

Tammikuun Parhaat Sekunnit -voittajaksi on noussut Hartwall Jaffan mainos ”Pullopoika”. Kuukauden parhaan mainoksen oli suunitellut SEK&Grey ja tuottanut Pohjantähti-Elokuva.

Raadin mielestä mainoksessa on nappiin osunut casting ja pysäyttävän ”outo” tunnelma. Hulvaton tarina, jossa pakkausuudistuskin tulee kommunikoitua tehokkaasti. Pisteet rohkealle ostajalle”, raati kehui.

– Kampanjan tavoitteena oli vahvistaa Jaffan brandia: Jaffa on se Aito Oikea limu, joka tekee asioita omalla tavallaan. Se haluaa innostaa muitakin olemaan aitoja ja uskomaan omiin juttuihinsa, vaikka ne muiden mielestä olisivatkin outoja tai hassuja, kertoo Hartwallin tuotepäällikkö Marleena Bask.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa