Ingman tuo markkinoille riisipohjaisen R-ice-jäätelön

Ingman laajentaa maidottomien jäätelöiden valikoimaa huhtikuussa uudella riisipohjaisella R-ice-jäätelöllä. Täyteläinen ja rakenteeltaan kermamainen jäätelö on menestynyt hyvin makutesteissä niin Suomessa kuin Ruotsissakin.

– Markkinajohtajana haluamme kasvattaa maidottomien jäätelöiden valikoimaa. Riisipohjainen jäätelö lisää ruoka-ainerajoitteisten valinnanmahdollisuuksia, mutta maistuu varmasti kaikille kuluttajille, kertoo Ingman Ice Creamin myynti-
ja markkinointijohtaja Katarina Enholm.

R-ice-jäätelöä saa sekä kotipakkauksena että yksittäin pakattuna tuuttina. Kotipakkauksessa (0,75 l) myydään vaniljanmakuista ja tuutissa vaniljaista riisijäätelöä täydentää suklaakastike, kuorrute ja rapea, maissivohveli.

R-ice-jäätelö on maidoton, soijaton, laktoositon ja 100 % kasviperäinen. Maissivohvelinsa ansiosta R-ice tuutti on myös gluteeniton. R-ice sopii makunsa puolesta kaikille herkullisesta jäätelöstä pitäville.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa