Isäpuoli potki koomaan, kun poika poisti peliprofiilin

Daily Mail kertoo 32-vuotiaasta Rocky Donadiosta, joka sai Yhdysvalloissa 75 vuoden vankeustuomion tyttöystävänsä kahdeksanvuotiaan pojan törkeästä pahoinpitelystä. Entisen sotilaan tekoon oli syynä se, että poika oli vahingossa poistanut Grand Theft Auto -profiilin Xbox-pelikonsolista.

Donadio oli potkinut poikaa niin kovasti, että pojan sisäelimet vaurioituivat pysyvästi. Poika oli viisi kuukautta koomassa ja tämän jälkeen paljastui, että mitä hänelle oli tapahtunut. Tuomioistuimelta meni vain puoli tuntia todeta Rocky syylliseksi.

On kyllä hyvä, että edes jossain on kovat tuomiot törkeissä rikoksissa. Suomessa varmasti vastaavassa tilanteessa silitettäisiin päätä ja pääsisi ehdonalaisella.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa