Kaupoissa myydään jopa kaksi vuotta vanhaa lihaa

Aamulehti kertoo, että kaksi vuotta pakastettuna ollut naudanfile on terveystarkastajan mukaan syötäväksi ja myytäväksi kelpaavaa. Liha oli peräisin Atrian Viron tehtaalta ja se oli pakastettu 5.11.2009 ja viimeinen myyntipäivä oli 23.11.2011.

Lehden mukaan kuluttajavalituksen teki ylöjärveläinen kokki Aki Äijälä, kun liha oli harmaa ja jäähileinen. Vacum-pakkaus oli myös rikki.

Laboratorionmukaan lihassa ei ollut e-koleja eikä stafylokokkeja. Laatu oli terveystarkastajan mukaan hyvä, mutta liha oli ulkonäöltään keskinkertaista ja pinta kuivahko.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa