Poliisit-sarjassa maraton tamperelaispartion kunniaksi

Vuoden tamperelaisiksi on 22. helmikuuta valittu Jimin Poliisit-sarjassa ensimmäisellä ja toisella tuotantokaudella esiintyneet vanhemmat konstaapelit Janne Rauma ja Kari Palonen.

Sen kunniaksi Jim tarjoaa Palosen ja Rauman faneille todellista herkkua ja esittää kaikki tamperelaispartion jaksot viisituntisessa maratonputkessa perjantaina 4.3. klo 19-00.

Vanhemmat konstaapelit Palonen ja Rauma nousivat katsojien ehdottomiksi suosikeiksi rennolla ja ammattitaitoisella asenteellaan sekä rempseän keskinäisen huumorin siivittäminä.

Vanhempi konstaapeli Kari Palonen kuvailee palkinnon tuomaa fiilistä:

– Vielä ei oikein usko, että näin pääsi käymään! Poliisit-sarjaa alettiin kuvaamaan reipas pari vuotta sitten enkä ikinä olisi voinut kuvitella, että jossain vaiheessa juhlitaan Vuoden tamperelainen -kisan voittoa. Tämä tunnustus on iso asia peruspoliisille. Tästä voi päätellä, että poliisia arvostetaan kansalaisten keskuudessa.

Vanhempi konstaapeli Janne Rauma on yhtä lailla iloinen kunnianosoituksesta:

– On hienoa päästä mahtavan nimilistan jatkoksi yhdessä Simo Frangénin, Pate Mustajärven, Kiira Korven ja Ransu-koiran kanssa. Tunnustus on myös arvostuksen osoitus koko peruspoliisityötä tekeville. Suuri kiitos ja terveiset varmasti kuuluvat Poliisit-sarjan katsojille.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa