Sairaalavaatteissa liikkuva vanhus kadonnut Haukiputaalla

Oulun Poliisi etsii parhaillaan Haukiputaan keskustan liepeillä kadonnutta noin 70-80 -vuotiasta naista, joka on ruskea tukkainen, hoikka ja 160 cm pitkä. Hänellä on päällään vain sairaalavaatteet ja vaalean punainen villatakki.

Tällä pakkasella tuossa vaatetuksessa ulkona liikkuminen on todella varallista. Poliisin apuna etsinnässä on vapaaehtoinen pelastuspalvelu sekä Merivartiosto.

Jos kadonnut tavataan, pyydetään heti soittaman hätänumeroon 112. Jos hänet tavataan ulkosalla, saa hänet ottaa autoon vaikka hän ei haluaisikaan ja sitten heti soitto hätäkeskukseen 112.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa