Taksissa ammuttiin katkaistulla haulikolla Lopella

Taksin asiakkaana olleen miehen hallussa ollut katkaistu haulikko laukesi kesken matkan Lopella aamuyöllä. Laukaus osui etumatkustajan istuimeen, mutta ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Taksissa ei ollut tapahtumahetkellä muita asiakkaita. Kuljettaja vei asiakkaan sovittuun osoitteeseen tämän jälkeen.

Kanta-Hämeen poliisi on ottanut kiinni kolme Riihimäen seudulta kotoisin olevaa miestä, joista kaksi on vapautettu kuulustelujen jälkeen. Tapausta tutkitaan tällä hetkellä vaaran aiheuttamisena sekä ampuma-aserikoksena. Asetta ei ole vielä löydetty.

Poliisi selvittelee myös sitä, onko taksinkuljettajaa ja taksin omistavaa yrittäjää yritetty painostaa olemaan ilmoittamatta asiasta poliisille.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa