Tampereen ammuskelija yhä kateissa

Poliisi on saanut selville Tampereen Hämeenkadun Ale-Bar ravintolassa sunnuntai-iltana useita laukauksia käsiaseella ampuneen miehen henkilöllisyyden. Poliisi ei ole kuitenkaan tavoittanut ampujaksi epäiltyä henkilöä.

Kolme osumaa saanut uhri on edelleen sairaalahoidossa, mutta hänellä ei ole välitöntä hengenvaaraa. Kukaan muu ei saanut laukauksista osumia. Sekä uhri että ampujaksi epäilty ovat ulkomaalaistaustaisia.

Tutkinnassa on tullut kuva siitä, että ampumavälikohtauksessa on ollut kysymys kahden henkilön välienselvittelystä. Poliisi tutkii asiaa tällä hetkellä tapon yrityksenä, vaaran aiheuttamisena ja ampuma-aserikoksena.

Tampereen ammuskelija yhä kateissa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun