Thaimaassa paljastui vauvoja myynyt yritys

BBC:n mukaan Thaimaan poliisi on paljastanut vauvakaupparingin, joka myi vauvoja lapsettomille pariskunnille tuhansien dollarien hinnalla. Baby 101 -nimellä toimineen yrityksen pyörittäjinä oli taiwanilaisia, kiinalaisia ja myanmarilaisia.

Netissä toiminut yritys oli luvannut 5 000 dollaria yhdeksälle vietnamilaiselle naiselle lasten synnyttämisestä. Tämä oli kuitenkin huijausta ja heiltä oli takavarikoitu passit. Sen jälkeen naiset oli pakotettu synnyttämään.

Poliisi pääsi röyhkeiden huijareiden jäljille, kun jotkut naisista kertoi toiminnasta Bangkokin Vietnamin-suurlähetystölle.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa