Verkkokauppa.comin kustomointipalvelu laajenee

Verkkokauppa.com on hankkinut uuden suoratulostimen, joka mahdollistaa nyt kustomoinnin tulostuksen suoraan tuotteen pinnalle. Suoratulostus onnistuu lähes jokaiseen materiaaliin, vaikkapa muoviin, teräkseen, alumiinin ja jopa nahkaan.

– Uusi suoratulostuslaite on suorastaan ällistyttävä. Kustomointipalvelumme viedään tällä laitteella aivan uudelle tasolle nopeuden, kuvanlaadun ja kestävyyden suhteen.  Voimme tehdä valokuvalaatuisia tulosteita suoraan esim. kannettavan tietokoneen kanteen, USB-kovalevyjen ja –muistien pinnoille ja niin edelleen. Ainoa rajoite on vain mielikuvitus sekä kustomoitavan tuotteen koko voi olla maksimissaan A3-arkin kokoinen ja paksuutta maksimissaan 50mm.

Kustomointipäällikkö Pekka Tirkkonen

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa