Äänestä Vuoden Tähtituote 2011

Vuoden Tähtituote 2011 -kilpailun yleisöäänestyksessä voitosta finaalissa kisaa Biokia®-marjatuoteperhe, Kanniston Leipomon Piparkakku, Linkosuon RuisSipsi-tuoteperhe, Tammisen Aitoa Rotukarjan Pihvilihaa -tuoteperhe ja Valio Maito Plus®.

Asiantuntijaraati valitsi finaaliin viisi herkullista tuoteuutuutta 35 ilmoittautuneen tuotteen ja tuoteperheen joukosta. Finaaliin nousseet elintarvikkeet on innovoitu kuluttajalähtöisesti perustuotteista kuluttajien elämäntavat ja odotukset huomioiden.

– Raadin tekemä valinta korostaa paluuta perusasioihin ja halua nauttia aidosta, terveellisestä ja vastuullisesti valmistetusta kotimaisesta ruoasta. Raati arvioi kilpailuun osallistuneiden tuotteiden innovatiivisuutta, kaupallisia
näkymiä ja aistittavaa laatua. Kaikkein tärkeintä raadille oli herkullisuus, raadin puheenjohtajana toiminut toimituspäällikkö Helena Saine-Laitinen (Maku) kertoo.

Vuoden Tähtituote -kilpailun voittajaa voi äänestää 21.3.–10.4.2011 osoitteessa www.etl.fi/aanestys. Yhteystietonsa jättäneiden äänestäjien kesken arvotaan kotimaisia design-tarvikkeita keittiöön.

Äänestä Vuoden Tähtituote 2011

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun