Ahtisaari: ”Haen poliittista turvapaikkaa Namibiasta, jos Väyrynen hakee vielä presidentiksi”

Pohjoismaiden instituutin järjestämässä kielikeskustelussa Presidentti Martti Ahtisaari lupasi hakea poliittista turvapaikkaa Namibiasta, jos Paavo Väyrynen hakee vielä presidentiksi, kertoo Aamulehti.

– Kansalaisista 30 prosenttia luulee, että demarit ovat mukana hallituksessa. En tiedä, minkälaisia päätelmiä siitä pitäisi tehdä. Sen jälkeen kuulin, että Paavo Väyrynen hakee vielä presidentiksi. Jos se tapahtuu, haen poliittista turvapaikkaa Namibiasta, presidentti virnisteli.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa