Siirry sisältöön

BMW:n kyydissä ollut sekosi liikenneympyrässä

Suolahdessa Keiteleentien ja Asemakadun liikenneympyrässä mies hyökkäsi ympyrässä olleen auton kimppuun yöllä klo 03.40. Mies avasi apukuljettajan oven ja löi nyrkillä autossa istunutta miestä kolme kertaa kasvoihin. Uhri pääsi turvaan kun kuljettaja kaasutti paikalta.

Epäilty tekijä oli hyökännyt miehen kimppuun ympyrään samaan aikaan ajaneesta sinisestä 500- sarjan BMW porrasperäisestä autosta. Epälty oli treenattuvartaloinen, punapaitainen ja lyhythiuksinen. Paikalta poistuneessa BMW:ssä oli xenon- valot.

Keski-Suomen poliisi kaipaa autosta ja rikoksentekijästä vihjeitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

a