Jouni Hynynen ajaa partansa

YLE Etelä-Karjalan mukaan Kotiteollisuus-yhtyeen laulaja Jouni Hynynen on päättänyt ajaa partansa. Syynä tähän on se, että Matti Heikkinen hiihti eilen MM-kultaa Norjan Holmenkollenilla. Hynynen on kasvattanut partaansa yli kymmenen vuotta.

– Kaikki lähti Lahden MM-kisoista vuonna 2001. Olimme keikalla Lahdessa ja Isometsä oli kärähtänyt juuri sinä päivänä dopingista.

Lisäksi Hynynen ajaa myös päänsä kaljuksi, kun Suomeen saadaan lisää mitaleja tänään. Ennen Lahden MM-kisoja Hynynen oli kalju, eikä hänellä ollut edes partaa.

– Silloin päätin, että nyt saa tukka kasvaa, koska homma on lähtenyt ihan käsistä. Samana sunnuntaina kärähti Myllylä ja sitten alkoi kärähdellä muitakin hiihtäjiä ja se varmisti päätöstä, että karvat saa rehottaa siihen asti, kunnes Suomen kestävyysurheilu on jälleen entisessä loistossaan.

Hynynen kertoo varoittaneensa jo perhettä uudesta ulkonäöstään.

– Puhuin asiasta tyttärelleni ja varoittelin, että isiltä voi lähteä tukka ja parta. Hän rupesi itkemään.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa