Juna törmäsi linja-autoon Raumalla

Raumalla Suojantiellä klo 06.35 aikaan juna törmäsi linja-auton kylkeen vartioimattomassa tasoristeyksessä. Linja-auto oli juuri käynyt viemässä sataman työntekijiöitä satama-alueelle ja palaamassa tyhjänä kaupungin suuntaan.

Veturinkuljettajat huomasi Suojantietä alaspäin lähestyneen linja-auton ja soitti junan pilliä. Linja-auton kuljettaja ei kuitenkaan huomannut junaa ja raahautui sen edellä n. 100 metriä.

Linja-auton kuljettaja loukkasi kättään ja lonkkaansa. Hänet vietiin ambulanssilla Rauman seudun päivystykseen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa