Laajakaistan latausrajasta tulee

DSLReports.com kertoo, että Yhdysvaltojen suurin teleoperaattori AT&T asettaa toukokuussa latausrajat laajakaistayhteyksiin. Sen jälkeen laajakaista-asiakas saa ladata dataa 150 gigatavua kuukaudessa.

Operaattorin asiakkaat siirtävät keskimäärin dataa noin 18 gigatavua kuukaudessa. Rajoituksilla on varmasti tarkoitus laittaa kuriin kaistarohmut warettajat.

Yksittäinen ylitys ei tuo vielä laskua asiakkaalle. Kolmena eri kuukautena latausrajan ylittäjä joutuu maksamaan jokaisesta ylimenevästä 50 gigatavusta 10 dollaria.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa