Lasku on uusi maksutapa kassalla

Maaliskuusta alkaen kauppiaat voivat tarjota kuluttajille mahdollisuuden valita kassalla käteis- ja korttimaksujen lisäksi laskun. Intrum Justitian tarjoama maksutapa helpottaa ostosten tekoa ja tuo kuluttamiseen joustavuutta esimerkiksi äkillisissä menoissa.

Lasku tipahtaa maksajan postiluukusta 3-5 arkipäivän kuluessa, ja siihen lisätään ainoastaan esimerkiksi viiden euron laskutuslisä. Asiakas voi valita, että kuinka monessa erässä haluaa laskun maksaa.

Kaikki täysi-ikäiset kuluttajat voivat maksaa vastuullisen luotonannon periaatteiden mukaisesti laskulla, kunhan luottotiedot ovat kunnossa. Kun ostoksensa haluaa maksaa laskulla, kassan maksupäätteestä valitaan Laskulla, kiitos -vaihtoehto.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa