Mies ”kokeili” autoa, ajoi tutkaan 183 km/h

Jämsässä kello 16.20 aikaan Vt 24:lla poliisipartiota vastaan ajoi paikkakuntalainen vuonna -64 syntynyt mies autollaan nopeudella 183 km/h. Alueella nopeusrajoituksena 80 km/h, joten nopeuden ylitystä autolle mitattiin peräti 103 km/h.

Mies kertoi ”kokeilleensa” auton kulkua ja kiihtyvyyttä ensimmäistä kertaa keväisessä kelissä. Tämä kokeilu jää myös joksikin aikaan viimeiseksi, sillä mies määrättiin ajokieltoon.

Jämsän käräjäoikeus tulee aikanaan määräämään ajokiellon pituuden sekä rangaistuksen teosta. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa