Moottorikelkka ajoi sulaan Kallavedellä

Kuopiossa noin kello 15 moottorikelkkailija ajoi sulaan Saaristokadun Anton Lindforssin sillan alla. Kuljettaja havaitsi kelkan alkavan painua sohjoon ja yritti ohjata kelkkaa sivuun. Kelkka kuitenkin ohjautui entistä pahemmin pehmenneelle alueelle ja painui pinnan alle.

Kelkkailija onnistui pelastautumaan rannalle ainoastaan kastuneena. Pelastuslaitos nosti kelkan myöhemmin ylös.

Kuva: Poliisi.fi

Poliisi varoittaa jäällä liikkujia yllättävistä ja poikkeuksellisista jääolosuhteista. Runsas lumikerros on tehnyt jäästä heikkoa, jonka petollisuutta on mahdoton havaita päältä päin. Erityisesti virtapaikat, siltojen alustat yms ovat erityisen vaarallisia.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa