Nainen sytytettiin tuleen Lieksassa

Pohjois-Karjalan poliisi etsii törkeästä pahoinpitelystä epäiltyä 50-vuotiasta lieksalaista miestä. Miehen epäillään heittäneen 46-vuotiaan naisystävänsä kasvoille palavaa nestettä ja sytyttäneen naisen hiukset tuleen tiistaina 5.00 – 6.00 välillä.

Uhri oli saanut itse tulen sammutettua ja hän sai palovammoja otsaansa, käteensä ja korvaansa. Myös osa hiuksista oli palanut, mutta onneksi naisen vammat eivät ole hengenvaarallisia. Uhri ilmoitti rikoksesta poliisille vasta kello 12.50.

Poliisi teki kotietsinnän tapahtumapaikalle, eli Lieksan Mähkön kaupunginosassa sijaitsevaan kerrostaloasuntoon. Asunnossa tuntui palaneen tärpätin haju ja parvekkeelta löytyi tyhjä tärpättipullo.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa