Oulussa väärennetyillä resepteillä satoja huumetabletteja

Oulun poliisin mukaan reilu kaksikymppinen nainen on väärentänyt ”leikkaa-liimaa” -systeemillä lukuisia reseptejä tai tehnyt itse alkuperäisiin resepteihin uusintamerkinnät. Resepteillä nainen on saanut apteekeista satoja Xanor -nimisiä tabletteja, jotka luokitellaan huumausaineeksi.

Hän kertoo käyttäneensä pääosin lääkkeet itse tai antaneen niitä kavereilleen. Alkuperäiset reseptit ovat olleet naisen omia tai ystävältä ”unohtuneita”. Kotietsinnässä häneltä löytyi lukuisia ”työn alla” olevia ja valmiiksi väärennettyjä reseptejä.

Juttusarja lähtee syyttäjälle alkuviikosta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa