Poliisi varoittaa nettikeskustelijoita

Poliisi on saanut huolestuneita yhteydenottoja, koska eri keskustelupalstoilla käydään vilkasta keskustelua liittyen Heinolassa kuolleena löytyneen 17-vuotiaan nuoren miehen tapaukseen. Keskustelupalstoilla arvaillaan teon motiivia ja tekijöitä.

Poliisi muistuttaa kaikkia keskusteluun osallistuvia siitä, että keskustelun pitää pysyä asiallisena. Henkilön tai henkilöiden leimaaminen tekijäksi rikokseen ei ole asiallista ja se voi täyttää rikoksen tunnusmerkistön.

Poliisi tutkii asiaa tappona. Teosta on vangittuna kaksi päijäthämäläistä nuorta miestä. Tutkinnan tässä vaiheessa poliisi ei voi kertoa teon motiivista tai tekijöistä tarkemmin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa