Tytöt myymälävarkaissa Joensuussa

Joensuun keskustan City-Marketissa vartija otti kiinni kassojen ohi kulkeneet 13- ja 14-vuotiaat tytöt eilen kello 15.50. Vartija oli havainnut tyttöjen vieneen tuotteita sovituskoppiin ja palanneen sieltä ilman tuotteiden näkyvillä oloa.

Tarkastuksessa tyttöjen hallusta oli löydetty mm. rintaliivit, tekokynsiä ja meikkivoide, jotka tytöt olivat myöntäneet anastaneensa liikkeestä.

Tyttöjen repusta löytyi vielä neljä paitaa, jotka tytöt olivat myöntäneet anastaneensa samalla reissulla toisesta joensuulaisesta nuorten suosimasta vaatetusalan liikkeestä.

Pohjois-Karjalan Poliisi on ollut jo yhteydessä tyttöjen huoltajiin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa