Vanhus löytyi kylmettyneenä lumihangesta

Vetelin Räyringistä ilmoitettiin yöllä noin klo 03.00 aikaan Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren poliisille, että vuonna 1936 syntynyt nainen on kadonnut. Vanhus oli lähtenyt kotoaan liikkeelle potkukelkallaan.

Etsintää hankaloitti yöllä satanut lumi, joka oli peittänyt kadonneen jäljet. Vanhus löytyi kotinsa läheltä lumihangesta kylmettyneenä ja tajuissaan klo 10.30 eikä osannut kertoa syytä tapahtuneeseen.

Vetelin sairaankuljetus toimitti vanhuksen Tunkkarin terveyskeskukseen. Etsintöihin osallistui kaksi poliisipartiota ja lähialueen asukkaita. Poliisi kiittää kaikkia etsintöihin osallistuneita.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa