7,72 kilon hauki teetti työtä useita tunteja

Iisalmen Sanomat kertoo Erkki Halosesta ja Tapani Blombergistä, jotka joutuivat tekemään töitä useita tunteja saadakseen pilkkireiästä ylös 7,72 kiloa painavan hauen viime torstaina Pyhäjärvellä.

Halosen pilkki jysähti oikein kunnolla ja sitä seurasi puolentoista tunnin väsytystaistelu. Tunnin kuluttua kala kävi jo lähietäisyydellä nostaen kuplia, mutta sen jälkeen tarvittiin vielä puolituntia ennen kuin kala kypsyi.

Blomberg laittoi nostokoukun kalaan kiinni ja sitten alkoi pilkkiavannon suurentaminen. Tunti meni vielä, että hauki oli saatu ylös.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa