Älä valita pizzasta tai saat nyrkistä

Savon Sanomat kertoo, että toissa vappuyönä Kuopiossa väärästä pizzasta huomauttunut mies pahoinpideltiin nyrkein lyömällä. Asiakas sai mustelmia eri puolille kehoaan.

Pizzeriayrittäjä alkoi ensin huutaa ja työntää asiakasta ulos. Ovella vastaan tuli ulkopuolinen juopunut mies, joka löi ensin asiakasta kahdesti päähän. Yrittäjä löi itse maassa makaavaa asiakasta vielä puolenkymmentä kertaa päähän ja vartaloon.

Lopuksi yrittäjä rikkoi asiakkaan päästä lentäneet silmälasit. Asiakkaan yritettyä soittaa poliisille, yrittäjä heitti kännykän maahan, josta irtosivat kuoret ja akku.

Pohjois-Savon käräjäoikeus 34-vuotiaan yrittäjän pahoinpitelystä 30 päiväsakkoon, maksettavaa tuli yhteensä 930 euroa. Itä-Suomen hovioikeus kuitenkin alensi sakon 330 euroon. Kivusta ja särystä korvausta hänen täytyy maksaa 900 euroa.

Pietari

Vastaa