Älyjääkaappi kertoo, että mitä siellä on ja mitä tänään syötäisiin

Discovery Newsin mukaan LG Electronics on esitellyt jääkaapin, joka kytketään langattomaan lähiverkkoon ja sitä ohjataan älypuhelimilla tai tabletilla. Tänä vuonna markkinoille on tulossa koko sarja älykodinkoneita.

Jääkaapin tarkkailu puhelimella tai tabletilla kuulostaa aika hienolta idealta, sillä sen avulla voi ruokakaupassa tarkastaa mitä siellä on. Se osaa myös kertoa milloin tuotteen viimeinen käyttöpäivä on.

Jääkaappi osaa ehdottaa, että mitä ruokaa raaka-aineista saa valmistettua. Jääkaapin hinta tulee olemaan noin 3 300 dollaria eli noin 2 300 euroa.

Muut älytoiminnoilla varustetut kodinkoneet ovat astianpesukone, uuni ja pölynimuri. Ne tulevat myyntiin Etelä-Koreassa ja Pohjois-Amerikassa vuoden lopussa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa