Helkama tuo markkinoille jopojen tuunaussarjan

Helkama Velox tuo kevään ja kesän aikana markkinoille useita uusia jopoilijoille suunnattuja tarvikkeita. Jopo-tarvikkeiden valikoimaan kuuluvat lanseerausvaiheessa 24-tuumaiset jopo-renkaat, jopo-istuin, jopo-kädensijat, värilliset jopo-ketjut sekä jopo t-paidat.

– Kysyimme jopon Facebook-ryhmältä minkälaisia tarvikkeita he haluaisivat. Suosituimmiksi nousivat kuluvat tarveosat, kuten renkaat sekä erilaiset tuunausosat, joista nyt tulee markkinoille kädensijat ja ketjut, kertoo Helkama Velox Oy:n toimitusjohtaja Jari Elamo.

Jopo-tarvikkeiden tuoteperhe kasvaa kesän aikana vielä jopo-kypärällä, jopo-lukitusketjulla sekä värillisillä jopo-kammilla. Jopo-tarvikkeet ovat jo saatavana hyvinvarustetuista polkupyöräliikkeistä ja Prismatavarataloista.

– Suomen suosituin polkupyörä lienee myös yksi varastetuimmista. Myöhemmin jopo-tarvikeperheeseen tulee mukaan vielä muitakin tuunausta mahdollistavia osia, kertoo Helkaman tarvikkeista vastaava tuotepäällikkö Janne Vanttaja.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa