Ikea jakaa huonekaluja vähävaraisille perheille

Taloussanomien mukaan Vantaan Ikea jakaa kotimaisen Hope-yhdistyksen kautta huonekaluja vähävaraisille perheille, turvakodeille ja vastaanottokodeille. Kyseessä on Ikean myymälästä poistettuja mallikappaleita.

Huhti–toukokuun aikana lastataan satoja pakettiautoja täyteen muun muassa sohvia, sänkyjä, ruokapöytiä, vuodevaatteita ja lastenhuonekaluja.

– Yhteistyömme tärkeimpiä tavoitteita on luoda parempi arkipäivä monille lapsille, kertoo Ikean palvelupäällikkö Marko Kurtto.

Hope Yhdessä ja Yhteisesti ry on suomalainen, syksyllä 2009 rekisteröity yhdistys, joka koostuu kotiäideistä ja -isistä, opiskelijoista, isovanhemmista ja muista tavallisista suomalaisista.  Sen toiminnanjohtajana toimii Kirsi Salo.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa