Muita puukottanut ja lyönyt sai lopulta lumilapiosta

Ilomantsissa paikkakuntainen 45-vuotias mies riehui urakalla pääsiäissunnuntaina. Riehuminen tosin loppui siihen, kun miestä lyötiin kymmenkunta kertaa lumilapiolla.

Ensimmäinen tapaus sattui klo 2.30 yksityisasunnossa, jossa oli tietenkin nautittu alkoholia. Siellä vieraana ollut 59-vuotias mies oli yrittänyt lyödä asunnon haltijaa omatekoisella, kävelykepin päähän istutetulla puukolla.

Tämä 45-vuotias asunnon haltija oli vuorostaan tökännyt pistimellä vieraana ollutta 59- vuotiasta miestä pakaraan, johon tuli vertavuotava pistohaava. Uhri vietiin Joensuuhun ensiapuun. Asunnon haltija oli itse ilmoittanut asiasta hätäkeskukseen.

Samana päivänä klo 17.30 oli samainen 45-vuotias mies iskenyt 50- vuotíasta vantaalaista miestä metalliputkella päähän. Teko tapahtui ilomantsilaisen asunnossa.

Myöhemmin vantaalainen palasi asunnolle kostaakseen lyönnin. Hän yllätti miehen nukkumasta, raahasi tämän ulos rappusille ja löi kymmenkunta kertaa lumilapiolla kaulaan ja käsivarteen. Molemmat saivat vammoja, mutta ei mitään vakavampia. Vantaalaisen poliisi otti kiinni.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa