Multaa pihalle verkosta

Uusi maa-aineksia, kuten multaa myyvä verkkokauppa maa-aines.com on avauttu. Maksaminen tapahtuu verkkopankissa ja mullan saa pihalle toimitettuna jopa kolmessa päivässä.

Maa-aines.com -verkkokaupasta löytyvät kaikki tarvittavat maa-ainekset pihan ja puutarhan rakentamiseen. Verkkokaupan ”hyllyllä” on mm. hiekkaa, multaa, murskeita, sepeliä sekä erilaisia luonnonkiviä. Maa-aineksia saa niin lavatavarana kuin kätevissä säkeissäkin.

Verkkopalvelu yhdistää asiakkaita etsivät yksityiset maa-ainesten myyjät ja tuotteita tarvitsevat asiakkaat. Ostaminen on nopeaa, helppoa ja turvallista. Verkkokauppa palvelee 24/7, joten tilauksen voi tehdä juuri silloin kun parhaiten sopii.

Palvelun demoversio otettiin käyttöön viime syksynä Salon ja Turun alueella ja asiakkaat ottivat sen vastaan erittäin hyvin. Tänä keväänä mukana on maa-ainestoimittajia jo ympäri Suomen Pääkaupunkiseudulta Rovaniemen talousalueelle. Toimitusalueet laajenevat koko ajan.

Palvelu yhdistää asiakkaan tarjouskyselyn lähimmille maa-ainestoimittajille, jolloin tilauksen kokonaiskustannus on asiakkaalle aina edullinen. Mitä lähempää maa-ainekset kuljetetaan, sitä ympäristöystävällisempääkin toiminta on. Turhat kuljetuskilometrit aiheuttavat myös turhia hiilidioksidipäästöjä.

Pietari

Vastaa