Polkupyöräkolari vaati kuolonuhrin Jyväskylässä

Jyväskylässä eilen kello 20.35 Keskussairaalantie 16 kohdalla tapahtui kahden polkupyöräilijän välinen kolari. Onnettomuudessa vakavasti loukkaantunut 77-vuotias mies kuoli tänään saamiinsa vammoihin.

Molemmat pyöräilijät olivat tulossa pyörätietä Keskussairaalan suunnasta. Pyörällä ajanut nainen oli kääntynyt pyörätieltä vasemmalle menevään liittymään. Samaan aikaan takaa tullut mies oli törmännyt kääntymässä olevaan naisen polkupyörään.

Törmäyksen voimasta mies lensi asfaltiin ja sai päähänsä vakavia vammoja. Miehellä ei ollut pyöräilykypärää. Onnettomuuden silminnäkijöitä pyydetään soittamaan poliisille numeron 071 87 48644

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa