Tuplaydinprosessorilla varustettu LG Optimus 2X nyt Elisalta

Elisa on tuonut älypuhelinvalikoimaansa tuplaydinprosessorilla varustetun LG Optimus 2X -puhelimen. Tätä maailman ensimmäistä tuplaydinprosessorilla varustettu -puhelinta myydään Elisa Shopiteissa ja Saunalahden verkkokaupassa.

LG Optimus 2X pohjautuu suosittuun Android 2.2 -käyttöjärjestelmään. Puhelimessa on NVDIA:n kehittämä tuplaytimellinen Tegra 2 -alustaa, joka mahdollistaa mm. teräväpiirtoisen videokuvan taltioimisen ja toiston.

– Tuplaydinprosessorit ovat tuttuja tietokonemaailmasta ja nyt sellainen on ensi kertaa tuotu myös älypuhelimeen. Puhelimen ominaisuudet yhdistettyinä kiinteähintaiseen mobiililaajakaistaliittymään mahdollistavat monipuolisen ja
tehokkaan sovellusten käytön, toteaa liittymäliiketoimintajohtaja Henri Korpi Elisalta.

LG Optimus 2X on paketoitu Saunalahden Norppa+ -puhelinliittymään ja rajoittamattoman määrän datasiirtoa sisältävään Mobiililaajakaista Miniin (0,5 Mbit/s) yhteishintaan 23 euroa kuukaudessa. LG Optimus 2X on SIM-lukitsematon, ja sen voi hankkia myös ilman liittymää.

Tuplaydinprosessorilla varustettu LG Optimus 2X nyt Elisalta
Siirry sivun alkuun