TV5 nappasi Facebook-elokuvan tv-ensi-illan

Elokuvatarjontaan panostava TV5 on solminut Sony Pictures Televisionin kanssa monivuotisen elokuvasopimuksen, joka sisältää useita tv-ensi-iltaesityksiä.

Elokuvasopimus tuo Suomen tv-ensi-iltaan mm. seuraavat elokuvat: Hancock, The Tourist, Social Network, Enkelit ja demonit, Terminator – pelastus, Julie & Julia ja 2012. Lisäksi TV5:llä tullaan näkemään Da Vinci -koodi-, Ghost Rider – aaveajaja- ja Spider-Man-elokuvat.

– Haluamme investoida laadukkaaseen elokuvatarjontaan ja jatkaa TV5:den vahvistamista viihteellisenä tv-kanavana, kertoo TV5:den ohjelmajohtaja Mervi Rouvinen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa