Vauva kuoli vaunujen kaaduttua Tammelassa

Kanta-Hämeen poliisilaitoksen mukaan viiden kuukauden ikäinen tyttövauva kuoli tapaturmaisesti Tammelassa iltapäivällä lauantaina.

Lapsen vanhemmat olivat olleet kävelyllä ja lapsi oli mukana vaunuissa. Pariskunta oli poikennut hetkeksi naapuriin, jolloin lapsi oli jätetty yksin minuuteiksi naapurin laajalle puukuistille, talon seinustalle vaunuihin nukkumaan.

Lapsen isä oli käväissyt talon toisella puolella lukittuaan vaunut. Palattuaan takaisin muutaman minuutin kuluttua hän huomasi vaunujen kaatuneen ylösalaisin kuistin reunan yli. Mahdollisesti tuulenpuuska oli aiheuttanut vaunun liikkeelle lähdön.

Pudottuaan maahan lapsi oli loukkaantunut kohtalokkaasti, tuhahtuminen on myös ollut mahdollista. Paikalle kutsuttu MediHelikään ei pystynyt pelastamaan lasta. Lapsen omaisille järjestettiin kriisiapua.

Pietari

Vastaa