Verkkokauppa.com on uudistanut sivunsa

Suomen vanhin ja suurin nettikauppa Verkkokauppa.com on uudistanut kokonaan verkkosivunsa ja nettikaupan. Kaupan nykyinen valtavan laaja valikoima sekä monipuolisempi asiakaskunta edellytti myös monipuolisimpia ja nykyaikaisempia sivuja.

Uusien sivujen lähtökohtina olivatkin selkeys, käytettävyys sekä informaation monipuolisuus. Uusi sivuilla tuotteista löytyykin nyt entistäkin enemmän tietoa, minkä lisäksi internetin eri yhteisöpalvelut ovat sivuilla näkyvästi esillä.

Sivut ovat nyt entistäkin enemmän asiakkaita palvelevat ja jossa jokaisesta tuotteesta löytyy eniten suomenkielistä tuotetietoa. Sivusta on ennen kaikkea pyritty rakentamaan mahdollisimman informatiiviset ilman tuotteiden ja palveluiden pakkomyyntiä tai tuputtamista.

– Tuotteisiin tutustuminen ja ostaminen tulee ennen kaikkea olla helppoa ja mukavaa, ilman väkinäistä myyntiä!, kertoo toimitusjohtaja Samuli Seppälä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa