12-vuotias poika kaahasi poliisia karkuun Vantaalla

Poliisi sai ilmoituksen holtittomasti ajavasta autosta Länsi-Vantaalla. Poliisipartion saavuttua paikalle auto lähti kiihdyttämään karkuun 140-150km/h nopeudella, kun nopeusrajoitus oli 50km/h.

Kuljettaja menetti auton hallinnan liikenneympyrässä ja auto pyörähti katon kautta ympäri. Poliisin yllätykseksi, autosta lähti juosten karkuun 2 poikaa. Koirapartio sai toisen pakenijoista kiinni ja toinen saatiin kiinni hetkeä myöhemmin kotoaan.

Molemmat pojat saivat ulosajossa vammoja ja he lähtivät sairaalaan tarkistettaviksi. Auto, jolla pojat olivat liikkeellä, oli toisen pojan äidin ja se oli otettu luvatta käyttöön. Molemmat pojat olivat syntyneet vuonna 1998.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa