Bonaqua lahjoittaa jokaisesta vesipullosta 3 litraa puhdasta vettä Afrikkaan

Bonaqua tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden olla mukana puhtaan veden toimittamisessa niille, joilla siitä on pulaa. Vuoden
loppuun asti Bonaqua lahjoittaa jokaisesta Bonaqua-pullosta kolme litraa puhdasta vettä Afrikkaan.

Kolme litraa vastaa yhden ihmisen päivittäin tarvitsemaa puhtaan juomaveden määrää. Samalla Bonaqua välittää tärkeää tietoa puhtaan veden saatavuudesta ja Afrikan vesitilanteesta. Bonaqua on sitoutunut vähintään 43 miljoonan litran vesilahjoitukseen.

Mukana kampanjassa ”vesilähettiläänä” on tunnettu laulaja Irina. Hän kannustaa suomalaisia auttamaan haluamallaan tavalla ja kiinnittää huomiota Afrikan vesitilanteeseen.

– Minun pieni tekoni tässä ja nyt voi olla se panos, jolla voin saada lisää huomiota niinkin elintärkeälle asialle kuin puhdas juomavesi. Koska maailma ei valitettavasti tule valmiiksi yhdessä yössä, voi pienillä teoilla olla suuri merkitys – erityisesti yksittäisille ihmisille, kertoo Irina.

LifeStraw® -pilli puhdistaa juomaveden

Bonaqua toteuttaa vesilahjoituksensa viemällä Keniaan vettä suodattavia LifeStraw® -pillejä. Se on nimensä mukaisesti pilli, joka puhdistaa vedestä tehokkaasti tauteja aiheuttavat epäpuhtaudet ja estää siten veden välityksellä leviäviä sairauksia.

Pilli puhdistaa veden 99,999% vesiperäisistä bakteereista ja 99,9% viruksista eikä vettä tarvitse keittää. Pilliä on helppo käyttää missä tahansa, sillä se toimii ilman sähköä tai paristoja. 

Yksi LifeStraw® voi suodattaa peräti 1 000 litraa vettä, mikä vastaa keskimäärin yhden ihmisen vuosittaista juomaveden tarvetta.

– Vesi on maailman tärkein luonnonvara, mutta valitettavasti monet kärsivät sen puutteesta. Uskomme, että suomalaiset innostuvat tulemaan mukaan kampanjaamme, sanoo Coca-Cola Suomen Market Activation Manager Martin Österberg.

Bonaquan 3 litraa puhdasta vettä -kampanja näkyy vuoden mittaan eri tapahtumissa. Kesällä Suomen ympäri kiertää vesibaari, jossa voi virkistäytyä, osallistua koko perheen aktiviteetteihin ja testata erilaisia Bonaqua-kivennäisvesimakuja.

Vesikampanjan etenemistä aina vesibaarin liikkeistä juomapillien lahjoittamiseenvoi seurata kampanjan Facebook-sivuilla.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa