Coca-Cola avaa pop-up-retrobaarin Turkuun

Turkuun Linnankatu 10:een avataan Coca-Colan pop-up-baari keskiviikkona 1.6. 50-luvun retrotyyliin sisustettu baari on ensimmäinen laatuaan Suomessa ja se on osa Coca-Colan 125. juhlavuotta.

Element-muotiliikkeeseen rakennettuun Coca-Cola pop-up-baariin voi tulla aikamatkalle 50-luvun soodabaaritunnelmaan; istahtaa hetkeksi vanhanajan Coca-Cola-baarituolille ja ihailla vuosisadan takaisia Coca-Cola-mainoskuvia.

Baarissa myydään yhden euron hintaan harvinaisia 50-luvulta tuttuja lasisia 250 ml:n Coca-Cola-erikoispulloja. Pullojen tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä turkulaisen kulttuurikohteen hyväksi baarin sulkiessa ovensa heinäkuun alussa.

Pop-up- on kansainvälinen käsite ja tarkoittaa yllätykselliseen paikkaan nousevaa, väliaikaisesti toimivaa liikettä. Coca-Cola juhlii 125-vuotissyntymäpäiviään lukuisin eri tavoin, mutta retrobaari on niistä varmasti yllättävin ja erottuvin.

– Päätimme perustaa juhlavuoden pop-up-baarin juuri Turkuun, sillä se Euroopan kulttuuripääkaupunkina houkuttelee varmasti runsaasti kesämatkalaisia, kertoo Coca-Colan Suomen brändivastaava Maija Mäkirinne.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa