<

Elisa avasi uudenlaisen myymälän Jyväskylässä

Elisa avasi viime viikolla uudenlaisen Elisa Shopit -myymälän Jyväskylän kauppakeskus Forumissa. Kaupassa myymälämiljöö, tuote- ja palveluvalikoima, myyntitapa kuin asiakkaan palvelukokemuskin on pyritty nostamaan uudelle tasolle.

Uudessa myymälässä työskentelee 17 asiakaspalvelun ammattilaista. Osa henkilökunnasta on Omaguru-palvelun asiantuntijoita, jotka neuvovat asiakkaita kaikkien kodin teknisten laitteiden asennuksissa, käytössä ja ongelmatilanteissa.

– Pyrimme uudistuneella Elisa Shopitilla tarjoamaan asiakkaillemme positiivisia elämyksiä sekä helpottamaan Elisan ja Saunalahden palveluiden ja liittymien sekä erilaisten laitteiden valintaa ja käyttöä. Uudistuksen yhteydessä aiempi Yliopistonkadun myymälä suljettiin ja sen työntekijät siirtyivät työskentelemään uudessa Elisa Shopitissa. Lisäksi uuteen myymälään rekrytoitiin yhteensä 9 uutta ammattilaista, kertoo aluejohtaja Juha Peltomäki.

Elisa avasi uudenlaisen myymälän Jyväskylässä

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun