Fazerin digihistoriikin kirjoittaa kansa

Fazer kutsuu juhlavuotensa kunniaksi kaikki kirjoittamaan yhteistä Fazer-historiaa. Digihistoriikkiin jätetty Fazer-muisto näkyy historian sähköisillä lehdillä heti. Makujen tarinat on ensimmäinen suomalaisten kanssa yhdessä kirjoitettava yrityksen historiikki.

Omia muistoja menneiltä vuosikymmeniltä on voinut kirjoittaa jo alkuvuoden aikana Facebookin kautta. Nyt Makujen tarinat -digihistoriikki on avautunut kirjoitettavaksi ja luettavaksi osoitteessa www.fazer.fi/makujen_tarinat.

Digihistoriikkiin voi jakaa Fazer-muistonsa, tarinansa ja valokuvansa eri vuosikymmeniltä. Historiikin sivuilla voi myös tehdä aikamatkan menneeseen vanhojen mainosten ja nostalgisten tuotteiden parissa.

– Perinteisesti monet organisaatiot julkaisevat historiikkikirjan juhlavuonna, mutta meille oli selvää, että Fazer-historia rakentuu yhteisistä muistoista suomalaisten kanssa. Lähes jokaisella suomalaisella on suhde Fazeriin, mistä kertoo myös Facebook-ystäviemme määrä, joka on yksi Suomen suurimmista. Olemme kiitollisia 120 vuoden aikana rakentuneesta rakkaustarinasta, toteaa sidosryhmäsuhdepäällikkö Nina Törhönen.

Historiikki elää ja kasvaa koko ajan. Tarinoita voi kirjoitella juhlavuoden jälkeenkin. Juttuja voi lueskella vuosikymmenittäin, aiheen mukaan tai valita joukosta vaikkapa uusimmat tai eniten pidetyt.

Fazerin digihistoriikin kirjoittaa kansa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun