Metsätraktorin puomi osui rautatien sähköjohtimiin

Poliisille tuli ilmoitus eilen kello 17:55, että metsätraktori oli ajanut nosturin puomi ylhäällä Rautjärven Punasvaarantien rautatieylikäytävällä osuen rautatien sähköjohtimiin.

Vuonna 1994 syntynyt simpeleläismies oli kuljettanut metsätraktoria 500 metrin matkan radanylityspaikalle. Hän oli unohtanut puomin ylös ja se oli osunut rautatien sähköjohtimiin. Siitä seurasi, että sähkövirta oli sytyttänyt tuleen ja rikkonut metsätraktorin takarenkaat.

Sähköjohtimet olivat venyneet osuessaan puomiin, mutta eivät katkenneet. Kuljettaja oli pysäyttänyt välittömästi metsätraktorin ja päässyt siitä ulos vahingoittumattomana. Alkoholilla ei osuutta asiaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa