Mikael Granlundin ilmaveivi sekoitti kansan

Suomi voitti Venäjän maalein 3-0 jääkiekon MM-kisojen välieräottelussa ja kohtaa sunnuntaina finaalissa rakkaan naapurimme Ruotsin. Voittomaalista vastasi nuori Mikael Granlund mahtavalla ilmaveivillä.

Granlundin ilmaveivi sai heti Facebookiin fanisivun, josta tykkää jo yli 8 000 ihmistä. Ilta-Sanomien mukaan Wikipediaan sanalle absoluuttisesta nollapiste ilmestyi hetkeksi teksti:

– Absoluuttinen nollapiste on määritelty Mikael Granlundin ruumiin lämpötilan mukaan, koska hän on maailman kylmäverisin jätkä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa