Moottoripyörällä kaahaus päättyi, kun bensa loppui

Jalasjärvellä vt 19:sta raskaan liikenteen valvontaa suorittamassa ollut poliisi havaitsi eilen klo 12.37 huomattavaa ylinopeutta kaahaavan moottoripyörän. Moottoripyöräpoliisi lähti seuraamaan moottoripyörää kohti Parkanoa.

Moottoripyöräpoliisi mittasi valtatiellä moottoripyörän keskinopeudeksi pahimmillaan jopa 222 km/h:ssa. Valtatiellä oli paljon liikennettä ja kuljettaja teki useita vaarallisia ohituksia.

Parkanossa moottoripyörää kuljettanut kemiläinen nuori mies pysähtyi, koska bensa loppui. Miehen ajelua tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa