Motoristi keuli liikenteen seassa Lahdessa, poliisi yritti pysäyttää

Lahdessa Hämeenlinnantiellä eilen klo 20.00 moottoripyörällä ajanut mies ei noudattanut poliisin pysätysmerkkiä. Mies kääntyi moottoripyöräilijä ympäri Keskussairaalankadun risteyksessä ja pakeni kovalla nopeudella kaupunkiin.

Sopenkorven teollisuusalueella moottoripyöräilijä onnistui eksyttää poliisipartion, mutta pyörästä saatiin hetkeä myöhemmin näköhavainto Takojankadulla. Mootoristi keuli pakomatkan aikana useasti ja aiheutti liikenteen seassa pujottelullaan lukuisia vaaratilanteita.

Poliisi löysi moottoripyörän myöhemmin Harjukadulta hylättynä. Moottoripyörän omistajaa tullaan aikanaan kuulustelemaan epäiltynä törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ym.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa